• Vrste: Alu žaluzine, Brisoleji, Skrin roloi

Alu žaluzine
SOLOMATIC - žaluzina čije su lamele izražene od estrudiranog aluminijuma, profilisane tako da i u zatvorenom i poluotvorenom položaju obezbeđuju zaštitu od svih atmosferskih uticaja, pogotovu od udara vetra i do 240 km/h, za koji posedujemo specijalan atest, a mogu izdržati i maksimalno opterećenje od 924 N/m2. Posebno istićemo kvalitet mehanizama za pokretanje koji u kombinaciji sa elektromotorom i senzorom za razlićite vremenske uslove daje pun komfor. Dovoljno je da podesite SOLOMATIC i sigurni možete napustiti svoj dom.

Brisoleji - lamele od estrudiranog alumijijuma, bakra i drveta različitih boja, širina i oblika, mogu se postaviti horizontalno ili vertikalno i mogu biti fksne ili pokretne. Takođe, poseduju mogućnost pokretanja elektromotorom u kombinaciji sa ili bez senzora. Ono što je vrlo interesantno je to da se koriste kao fasadna zaštita i da pružaju mogućnost dizajniranja fasade.

Ono što posebno ističemo je SCREEN materijal koji se koristi i za unutrašnju i spoljašnju zaštitu, materijal koji propušta svetlost, a ne propušta toplotu.
Rolo screen materijal proizvodi se od posebne vrste fiberglasa ili PVC-poliester materijala jedinstvenom tehnologijom tkanja koja pruža širok izbor zaštite od sunca. Možemo se u isto vreme zaštititi od toplote sunčevih zraka, u zavisnosti od boje i vrste tkanja i do 82% a od UV zraeenja čak 92%, stvoriti kontrast i kontrolu blještavosti, kao i kontrolu nivoa prolaznog svetla u unutrašnjost prostorije. Ono što je od izuzetne važnosti je da podržava evropske standarde M1, Fr i B1. Materijal je antistatičan i izuzetno lak za održavanje, nezapaljiv, teško zapaljiv i samogasiv. Postoji čak i BLACK OUT varijanta za totalno zamračenje prostorija.
Dosadašnja istraživanja o opravdanosti ugradnje SCREEN materijala su pokazala da se puno uštedi na električnoj energiji u radu klima uređaja.
Sečenje i krojenje materijala se izvodi po tehnologiji hladnog reza sa topljenim ivicama. Način hladnog topljena PVC komponente u materijalu omogućuju postojanost zalivenih ivica i sprečava mehaničko oštećenje na ivicama. Očekivani vek trajanja materijala je 20 godina.